Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
[email protected]@kker

Update Project Rabbit Hill

Nieuws afbeelding 15-3-2021 Tijdens de ALV vorig jaar hebben we project Rabbit Hill gepresenteerd. Een lange termijn aanpak van onze accommodatie en het terrein. Elsbeth Luning, o.a. actief in de zaalhockeycommissie, maar in het dagelijks leven landschapsarchitect, heeft zich de afgelopen maanden samen met Hugo Kramer en het bestuur, ingezet om de eerste stappen voor te bereiden.

De afgelopen drie zaterdagen hebben we onze houtwal aangepakt. We kregen onverwacht een subsidie van Stichting Landschapsbeheer om de aanplant te bekostigen en Van Werven heeft de compost gesponsord, waarvoor we ze uiteraard zeer dankbaar zijn!

Met de inzet van Jongens B1 en A1, Dames 1 en vele vrijwilligers hebben we handen uit de mouwen gestoken. Eerst zijn alle takken verwijderd, toen is de wal losgetrokken door Jan Jacob Patijn met zijn shovel en Benno van den Griendt met zijn graafmachine. Daarna is de aarde mooi opgeworpen en zijn er honderden gaten gegraven waar de nieuwe aanplant met een beetje compost in werd gezet.

Het gaf veel energie om in deze tijd – op gepaste afstand en buiten – de handen uit de mouwen te steken! Het resultaat mag er nu al zijn, hoewel we daar past over een paar jaar echt van gaan genieten, als de planten zijn gegroeid!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter