Nieuwsbericht

Jeugd

MB3 kampioen!

Nieuws afbeelding 18-6-2018

In een super spannende competitie is Hattem MB3 pas laat in het seizoen op kop gekomen. Door zich als één team te ontwikkelen en te spelen heeft MB3 gewonnen, ook individueel zijn de meiden enorm in spelprestatie gegroeid. Tot de laatste minuut van de laatste speeldag bleef het spannend. Na een kraker van een wedstrijd een week eerder tegen de nr 2 Zwolle, hier werd een 3-0 achterstand bij rust omgebogen in een 3-3 eindstand! Vervolgens is de Mezen  in de laatste speeldag met 1-0 verslagen. Daarmee is verdiend het kampioenschap veilig gesteld met 2 punten voorsprong op nr 2 Zwolle. De meiden Lotte, Laura, Ylona, Aukje,  Machteld, Sophie, nog een Sophie, Irene, Elfriede, Mila en Minke en hun teambegeleiding  coach Nanne,  managers Marion en Ineke hebben genoten van een prachtig seizoen!